Sarah Bakker opent schoonheidssalon op Gelderlandplein

Eindelijk is het dan bijna zover! Op 1 November ga ik open, met mijn schoonheidssalon bij Kapsalon de Studio op het Gelderlandplein. De eerste clienten zijn al geboekt en mijn website is dus ook al in de lucht. Wat komt er dan veel bij kijken om een eigen bedrijf te starten. Er komt heel veel op je af, maar wat is het leuk!! En zoveel enthousiaste reactie's en hulp van alle kanten waar ik jullie ook heel graag voor wil bedanken. <3

Waar ik ook heel blij mee ben is het merk waar ik mee ga werken tijdens de Facials namelijk Natura Bisse.

Met dit mooie merk heb ik ook al gewerkt bij Parfurmerie Louise en Babassu en nu kan ik dan eindelijk mijn eigen salon openen met dit merk uit Barcalona. Natura Bisse heeft hele mooie producten voor ieder wat wils en ook de prijs is goed. Je hebt een paar lijnen zoals de Stabilizing Line en de Oxygen Line die echt bepaalde problemen aanpakken en een meer exclusieve lijn zoals The Diamond Collection. En bij allemaal geweldige resultaten en voor elke huidtype past weer een ander product.

Ook ben ik een groot fan van hun C+C Vitamine Line zoals sommigen van jullie wel weten! Die scrub is fantastisch! Je huid krijgt zo'n mooie glow! Wil je het zelf ook eens de producten ervaren van Natura Bisse? Kom dan eens langs voor een gezichtsbehandeling. En maak keuze uit de verschillende product lijnen. Of kom langs voor advies.

De aankomende weken houd ik jullie op de hoogte van de voortgang en laat ik leuke foto's zien van wat ik mee maak in de voorbereidingen en de salon zelf natuurlijk.

Groetjes en ik hoop jullie snel eens te zien in de salon!

Uitgelichte berichten
Binnenkort komen hier posts
Nog even geduld...
Recente berichten
Archief
Zoeken op tags
Er zijn nog geen tags.
Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square

© 2016 by Sarah Bakker

 

  • Grey Facebook Icon
  • Grey Instagram Icon